Izposodite si denar

Izposojanje denarja ni nekaj, kar počnete vsak dan. Dobro premislite o tem. Ko je vaša odločitev sprejeta, je zaprositi za posojilo enostavno. Pri Posojsi.com lahko vse uredite sami prek spleta. Glede na vaše finančno stanje izberete znesek, ki ga potrebujete, ter kateri termin in mesečni znesek vam ustreza. Naše obrestne mere so med najprivlačnejšimi na trgu. Pomembno je, da najprej dobro premislite, koliko si želite izposoditi in za kakšen namen. Zato vam povemo vse o spletnem izposojanju denarja in na kaj morate biti pozorni.

Katero posojilo je za vas najboljše? Se odločite za osebno posojilo ali posojilo Flex in Zeker? Z našim priročnim orodjem za izračun izračunajte, koliko si lahko izposodite, nato pa uporabite naš primerjalni modul za primerjavo posojila.

Izračunaj moje posojilo

Alles_over_geld_lenen

Vse o izposoji denarja od A do Ž

V tej 'abecedi izposoje' razložimo vse koncepte, povezane z izposojo denarja. Priročno jih boste našli po abecednem vrstnem redu.

Več informacij
Verantwoord_geld_lenen_9_tips

Odgovorno si izposodite denar – 8 nasvetov

Posojilo je dolgoročna finančna odgovornost in obveznost. Torej se ne odločite le za posojilo. Posojsi.com vam ponuja 8 nasvetov o odgovornem izposojanju denarja.

Več informacij
Veilig_en_slim_geld_lenen

Izposodite si denar varno in pametno

Posojsi.com želi, da si lahko denar izposodite na odgovoren način. Zato smo našteli nekaj nasvetov za varno in pametno izposojo denarja.

Več informacij
Geld_lenen_voor_verbouwing

Povečati osebno posojilo ali hipoteko?

Načrti za prenovo lastnega doma? Poglejte dlje od povečanja svoje hipoteke. Možnega je več. Preberete ga lahko tukaj.

Več informacij
geld_lenen_auto

Izposodite si denar za avto

Zaprositi za posojilo za avto? Avto je pogosto drag nakup in morda nimate takoj na voljo zneska za nakup. Osebno posojilo pri Posojsi.com vam lahko pomaga začeti. Več o tem lahko preberete tukaj.

Več informacij
geld_lenen_krediet_oversluiten

Refinancirati kredit?

Vas zanima, ali je lahko vaše posojilo cenejše ob nižji obrestni meri? Ali pa želite izvedeti prednosti in slabosti prenosa posojila? Preberete ga lahko tukaj.

Meer informatie
Geld_lenen_hoe_werkt_het_aanvragen

Hoe werkt het aanvragen van een krediet?

Želite zaprositi za posojilo, toda kako to deluje in kaj se zgodi, ko zaprosite za neobvezujočo ponudbo? Leendert je finančni strokovnjak pri Posojsi.com in vam to z veseljem razloži.

Več informacij
Boetevrij_aflossen_bij_geld_lenen

Odplačevanje brez kazni. Kako deluje?

Pri Posojsi.com lahko vedno odplačate prej in brez dodatnih stroškov, kolikor želite in kolikor pogosto želite. To pomeni, da plačate manj obresti in za krajše obdobje. Z veseljem vam razložimo, kako natančno delujejo odplačila brez kazni pri Posojsi.com.

Več informacij

Odplačilo brez kazni

Pri Posojsi.com lahko odplačate kadar koli brezplačno. To velja tako za osebno posojilo kot posojilo Flex in Zeker. Ste prejeli finančni zaslužek ali se vam bo na primer plača v prihodnosti izboljšala? Potem lahko izvedete tudi dodatna odplačila na strukturni osnovi, tako da povečate svoj mesečni znesek. Ali lahko celo prej v celoti odplačate posojilo? Vsekakor! To pomeni, da plačujete obresti krajši čas.

Recimo, da ste izvedli dodatno odplačilo. Potem boste lahko posojilo odplačali prej, kot je bilo dogovorjeno. In ker se rok vašega posojila skrajša, se skupni stroški vašega posojila znižajo. Mesečni znesek vašega posojila se ne spremeni. Samo trajanje bo krajše.

Odplačila brez kazni: preberite več tukaj

Prednosti odplačevanja brez kazni?

Ali želite odplačati prej? Nekateri posojilodajalci nato zahtevajo plačilo zamudnih obresti. Ne na Posojsi.com. Vedno nas lahko poplačate prej, brez dodatnih stroškov. Dodatna odplačila imajo pomembno prednost: vaš dolg se zmanjša, kar pomeni, da je vaše posojilo prej odplačano. To je vedno koristno za vaše finančno stanje. To velja za osebna posojila ter posojila Flex in Zeker.

Vaše prednosti odplačevanja brez kazni:

 • Obresti plačujete za krajše obdobje.
 • Skupni dolg vašega posojila bo manjši, skupni stroški bodo manjši.
 • Rok vašega posojila se skrajša; tako da lahko prej odplačate posojilo.

Za kaj si lahko izposodite denar?

Potrošniški kredit se pogosto uporablja za nakup avtomobila, plačilo prenove ali financiranje drugega večjega nakupa. Vendar obstaja veliko namenov porabe za posojilo, kot so:

 • vozila: avto, motorno kolo, počitniška prikolica, čoln
 • prenos trenutnega posojila
 • obnova hiše: mansardno okno, kuhinja, izolacija, sončni kolektorji
 • Posojilo za obnovo
 • oprema doma ali vrta: pohištvo, nov vrt
 • nakup hiše
 • preostali hipotekarni dolg
 • počitniški dom ali drugi dom
 • računalniki, elektronika, bela tehnika
 • drugi večji nakupi

Dobro premislite, za kaj si boste izposodili in ugotovite, katero posojilo vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med posojilom Personal ter posojilom Flex in Zeker. Poglejte tukaj, za kaj si lahko izposodite in izračunajte svoje možnosti.

Kdaj lahko najamete posojilo?

Vaše osebne in finančne razmere določajo, ali si lahko izposodite denar. Zato vas med drugim sprašujemo:

 • Koliko si star? Izposodite si lahko od 21. leta do vključno 67. leta za posojilo Flex in Zeker ter do vključno 69. leta starosti za osebno posojilo.
 • Kakšen je vaš dohodek? Imate plačo, pokojnino ali nadomestilo? Začasna pogodba?
 • Kakšne stroške imate? Ali imate hipoteko, ali plačujete najemnino?
 • Kakšne so vaše življenjske razmere? Živite sami ali skupaj? Ali obstajajo otroci?
 • Ali so na voljo druga posojila? Opravimo preverjanje v uradu za registracijo kreditov (BKR).
 • Ali imate druge finančne obveznosti, kot je preživnina?

Ne sprašujemo samo tega. V vašem in našem interesu je, da vam posojilo ustreza in je odgovorno v vaši osebni situaciji. Na ta način posojilo ni breme, temveč sredstvo za dosego cilja. Z našim orodjem za izračun izračunajte, koliko si lahko izposodite.

Kje si lahko neposredno izposodim denar?

Pri Posojsi.com si lahko izposodite denar neposredno brez posredovanja drugih strank. Z računskim orodjem izračunajte, koliko si lahko izposodite. Nato lahko preprosto zahtevate neobvezujočo ponudbo v 3 korakih. Pri Posojsi.com lahko izbirate med osebnim posojilom ter posojilom Flex in Zeker.

Odgovorno izposojanje denarja pomeni pogled naprej

Pred najemom posojila si zastavite naslednja vprašanja:

 • Kakšna je obrestna mera za posojilo?
 • Kakšni so moji skupni stroški posojila?
 • Koliko bom plačal na mesec?
 • Ali si lahko to privoščim zdaj in v prihodnosti?

V samo nekaj letih se lahko zgodi marsikaj. Rojstvo otroka, delo s krajšim delovnim časom ali upokojitev. To so spremembe, ki vplivajo na vaš osebni in finančni položaj. Pri najemanju posojila glejte naprej. Če najamete posojilo z ročnostjo šestih let, morate biti prepričani, da boste do takrat zmogli enako finančno breme. V vsakem primeru, če pride do kakršnih koli sprememb, se vedno obrnite na nas, da se pogovorimo o vaši situaciji.

V samo 7 korakih lahko prenesete svoje dobroimetje na Posojsi.com!

Ali želite svoje trenutno posojilo prenesti po nižji obrestni meri? To lahko storite pri Posojsi.com z osebnim posojilom ali  Posojilo Flex and Definitely. Posojila primerjate preko zgornje tabele.

Izberite želeni znesek kredita, rok za Osebni kredit in odstotek vračila kredita Flex in Zeker. Najdaljši rok za obe posojili je 120 mesecev (10 let). Z orodjem za izračun lahko takoj vidite, koliko skupaj plačate za novo posojilo pri Posojsi.com in ali plačate nižjo obrestno mero.

 • Na naši spletni strani zahtevajte neobvezujočo ponudbo za želeni znesek posojila, ki ga želite nakazati. Tako lahko primerjate novo posojilo s posojilom, ki ga želite prenesti.
 • Pri izbiri namena kredita označite, da želite prenesti obstoječe kredit.
 • Preverite, ali je prenos vašega posojila na Posojsi.com v vašo korist. Bodite pozorni na skupne stroške novega posojila, obresti in rok. To boste našli v svoji neobvezujoči ponudbi.
 • Vaše novo posojilo je običajno cenejše, če je obrestna mera nižja, preostali rok ostane enak ali če se skrajša.

Če je prenos posojila odgovoren in v vašo korist v vaši situaciji, boste v 10 minutah po e-pošti prejeli neobvezujočo ponudbo.

Bi želeli izkoristiti našo ponudbo? Nato na osebno varno stran naložite svoje dokumente: podpisano ponudbo, nedavni pregled posojil, ki jih je treba odplačati, in dodatne informacije. Če želite, lahko vašo prijavo pregledamo skupaj po telefonu.

Ocenili bomo vašo prijavo. Če se strinjamo, se bomo dogovorili za poplačilo vaših posojil pri drugih posojilodajalcih. Če ste določili dodaten znesek za izposojo, vam bomo ta znesek tudi nakazali.

Prevoz je urejen. Vaše trenutno posojilo je zdaj dano pri Posojsi.com, kar vam prinaša finančne ugodnosti.

Zato bi si morali izposoditi denar pri Posojsi.com

Posojsi.com ne ponuja osebnih nasvetov. Zagotavljamo vam kar se da popolne informacije, da lahko sami najamete posojilo preko spleta. Ponujamo samo odgovorna posojila. Zato pri vsaki vlogi preverimo, ali posojilo ustreza vašemu osebnemu in finančnemu položaju.

Vaše prednosti:

 • Izposodite si denar s 4,3 % obrestmi
 • Vedno fiksna obrestna mera
 • Iskren partner, ki je jasen in zanesljiv
 • Preko našega spletnega mesta enostavno opravite vse sami
 • Vedno odplačajte brez kazni

Posojsi.com pomeni zanesljivo posojanje

Želite zaprositi za posojilo? Posojsi.com je strokovnjak na področju spletnega izposojanja denarja. Pri nas najamete ustrezen in ugoden kredit.

Nadzira nas nizozemski organ za finančne trge (AFM) in smo povezani z Združenjem finančnih družb na Nizozemskem (VFN). Več o Posojsi.com lahko preberete na naši spletni strani.

Več o Posojsi.com