Osebno posojilo

Realiseer uw droom of maak uw doel waar. Met een Persoonlijke lening leent u precies het bedrag dat u nodig hebt tegen vaste afspraken. Alles wat u moet weten over een Persoonlijke lening leest u op deze pagina.

Koliko si želite izposoditi?

Kako dolgo ?

Za kaj si želite izposoditi?

Osebno posojilo

Mesečni znesek :
Trajanje: 12 mesec
Obrestna mera: 4,30%
Skupaj na vaše stroške :
Predračun je neobvezujoč.

Želite zaprositi za osebno posojilo? To je dobro vedeti!

Če si želite izposoditi denar za enkratni nakup. Pri osebnem posojilu izberete fiksno obrestno mero, fiksen znesek na mesec in določen rok. Ob koncu obdobja je vaše posojilo v celoti odplačano.

Pomembno je, da kupite ustrezen izdelek. Prepričajte se, da ekonomska življenjska doba vašega izdelka (vaš namen izposoje) ne bo presegla roka izposoje, sicer vaše posojilo ob koncu izposoje ne bo vrnjeno. 

V naslednji tabeli boste našli smernice primernih kombinacij izdelkov, trajanja in namena porabe glede na Posojsi.com. Posojsi.com ne svetuje, vi kot kupec sami izberete izdelek in ustrezen izraz. Osebno posojilo ter posojilo Flex in Zeker lahko vedno odplačate brez kazni.

Namen posojila

Osebno posojilo

Prilagodljivo in varno posojilo

Minimalno
trajanje

Najdaljši
rok

Stopnja
odplačila
1,5 % ali 2 %

Nakup ali prenova doma

12 mesecev

180 mesecev

Da

Drugačen, namreč

12 mesecev

180 mesecev

Da

Avto

12 mesecev

96 mesecev

Ne

Čoln

12 mesecev

180 mesecev

Ne

Avtodom

12 mesecev

180 mesecev

Ne

Prikolica

12 mesecev

180 mesecev

Ne

Računalnik/elektronika/bela tehnika

12 mesecev

120 mesecev

Ne

Dodatni finančni prostor

12 mesecev

120 mesecev

Ne

Dodaten denar

12 mesecev

120 mesecev

Da

Dekoracija hiše/vrta

12 mesecev

120 mesecev

Da

Motor

12 mesecev

96 mesecev

Ne

Prevzem ali odplačilo drugega(-ih) posojila

12 mesecev

120 mesecev

Da

Naredite svoj dom bolj trajnosten

12 mesecev

180 mesecev

Ne

Napovednik

12 mesecev

120 mesecev

Ne

2e dom / počitniška hiša

12 mesecev

180 mesecev

Ne

Obresti za osebno posojilo so fiksne za celotno obdobje. Vsak mesec plačate enak znesek, sestavljen iz delnega odplačila in delnih obresti. Obrestne mere vašega posojila ni mogoče spremeniti.

Termin je določen. To zagotavlja, da natančno veste, kdaj je vaše posojilo odplačano. Sami izberete število mesecev, v katerih želite odplačati posojilo.

Za odplačilo posojila na mesec plačujete fiksni znesek. Stroški vašega posojila so sestavljeni iz delnega odplačila in delnih obresti.

Denar lahko porabiš za kar hočeš. Izračunate lahko na primer posojilo za avto, motorno kolo ali pa lahko npr. izposodite denar za obnovo. Osebno posojilo je primerno za enkraten strošek, katerega točne stroške poznate. Z osebnim posojilom imate varnost. Ta ima določen rok trajanja in fiksno obrestno mero, ki je vnaprej dogovorjena z vami.

Pri Posojsi.com lahko vedno odplačate brez kazni. Modro je dodatno odplačati posojilo, če imate za to finančno sposobnost. Z dodatnimi odplačili skrajšate dobo kredita in znižate skupne stroške kredita. Z dodatnimi odplačili brez kazni boste na koncu porabili manj denarja za svoje posojilo.

Pri Posojsi.com lahko najamete osebno posojilo od starosti 21 do 69 let. Ste starejši od 70 let? Osebno posojilo za starejše lahko najamete, če ste stari od 70 do 80 let. Kliknite tukaj za več informacij o osebnem posojilu za starejše.

Odvisno od vaših potreb in finančnih zmožnosti lahko pričakujete med € 10.000 in €; Izposodite 750.000. Na podlagi vaših podatkov ocenimo, ali ste upravičeni do posojila. Pri Posojsi.com menimo, da je pomembno, da vaše posojilo ustreza vaši osebni in finančni situaciji. Če se vaše finančno stanje v prihodnosti spremeni, je pomembno, da nas kontaktirate. Po potrebi bomo skupaj z vami našli rešitev, ki bo ustrezala vaši novi finančni situaciji.

Ne, ne morete dvigniti zneskov, ki so bili vrnjeni. To je mogoče s posojilom Flex in Zeker.

Če pri nas najamete osebno posojilo in dvignete denar, smo kot finančna institucija dolžni preveriti vaše osebne in finančne podatke. Na primer, opravimo oceno v BKR (Urad za registracijo kreditov) v Tielu, da zagotovimo, da si ne izposodite več, kot je v vaši situaciji odgovorno. BKR zbira in upravlja vse kreditne podatke na Nizozemskem. Ko najamete novo posojilo, bo tudi to evidentirano pri BKR.

Za kaj lahko vzamem posojilo?

Za kaj si lahko izposodite? Na primer, upoštevajte cilje, kot so avto, motorno kolo, počitniška prikolica in drugi večji nakupi. Upoštevajte ekonomsko življenjsko dobo vašega nakupa. Vzemite kredit za pet let ali manj za izdelek, ki traja 5 let, sicer boste plačevali dlje od življenjske dobe vašega cilja porabe.

Ali že natančno veste, koliko si želite izposoditi? Potem je najem osebnega posojila logična izbira. Imate gotovost fiksne obrestne mere in odplačila ter rok je fiksen. To pomeni fiksen znesek na mesec. Bi radi izvedeli več o značilnostih osebnega posojila in razlikah s posojilima Flex in Zeker? Oglejte si tukaj razlike.

Osebno posojilo razloženo v 100 sekundah

Kaj je osebno posojilo? Za koga je to posojilo primerno? Oglejte si video in sami presodite, ali vam osebno posojilo ustreza.

Oglejte si naše ugodne minimalne obrestne mere v primeru izračuna:

Znesek
kredita
Najmanjši
mesečni
znesek
Minimalne
fiksne
debetne obresti
Najmanjši
letni
odstotek
stroška
Določen
termin v
meseci
Najmanjša
skupna cena
kredita
€ 5.000 € 91,09 3% 3% 72 mesecih € 6.558,29
€ 10.000 € 174,43 3% 3% 72 mesecih € 12.558,64
€ 15.000 € 256,21 4,3 % 4,3 % 72 mesecih € 18.447,47
€ 20.000 € 341,62 4,3 % 4,3 % 72 mesecih € 24.596,63
€ 25.000 € 430,41 3% 3% 72 mesecih € 30.989,40
€ 50.000 € 860,82 3% 3% 72 mesecih € 61.978,81
€ 75.000 € 1284,46 3%% 3%% 72 mesecih € 92.480,80

*Osebno posojilo je nerevolving posojilo. Terminski in mesečni stroški so fiksni. Dejansko obrestno mero lahko najdete na vaši ponudbi in je odvisna od izbranega zneska posojila in vaše osebne situacije. Ne morete dvigniti zneskov, ki ste jih vrnili. Referenčni datum 07-05-2024. Najvišja obrestna mera velja za vsak kreditni razred, kot je prikazano v tabeli (trenutno največ 4,3 % do 15 %). Obrestna mera se med trajanjem vašega osebnega posojila ne spremeni. Letna odstotna mera osebnega posojila je enaka obresti. Z izjemo obresti za vaše posojilo ne bomo zaračunali nobenih dodatnih stroškov.

Koliko denarja si lahko izposodim z osebnim posojilom?

S tem priročnim orodjem za izračun podjetja Posojsi.com lahko izračunate najvišji znesek svojega osebnega posojila. Iz tega ne morete pridobiti nobenih pravic, vendar boste prejeli navedbo vaših možnosti. Pri Posojsi.com si izposodite samo, če je to v vaši situaciji odgovorno.

Izračunajte svojo sposobnost izposojanja

Upoštevajte, da pri najemanju posojila ne gledate le na najvišji znesek, ki si ga lahko izposodite. Dobro premislite, koliko v resnici potrebujete. Izposojajte si zavestno in ne več kot je potrebno. Vašo sposobnost izposojanja določimo med drugim na podlagi vaše osebne situacije, predloženih dokumentov in preverjanja pri BKR.

Izračunajte stroške vašega osebnega posojila

Koliko obresti plačate za osebno posojilo pri Posojsi.com? To je odvisno od zneska  si izposodiš. Obrestna mera je vedno fiksna in se ne spreminja. Tudi termin je fiksen. To pomeni, da plačujete fiksni znesek na mesec. Izračunajte obresti za svoje osebno posojilo in takoj vidite, koliko lahko odplačate za svoje posojilo brez kazni.

Izračunajte obresti

Pri osebnem posojilu plačate fiksno obrestno mero v kombinaciji s fiksnim rokom. Vsak mesec plačate fiksen znesek. Na Posojsi.com lahko izvedete dodatna odplačila brez kazni. Ta dodatna odplačila zagotavljajo, da porabite manj denarja za svoj kredit.

Za osebno posojilo lahko preprosto zaprosite sami na Posojsi.com

Pri Posojsi.com uporabljamo eno obrestno mero, ki je enaka za vse. Zato naše obrestne mere ne temeljijo na vašem individualnem tveganju. Obresti ostanejo enake ves čas posojila. To garancijo imate. Tudi če se tržna obrestna mera dvigne ali zniža v obdobju, ko imate osebno posojilo. Vendar je obrestna mera za osebno posojilo odvisna od zneska, ki si ga izposodite. Tako natančno veste, kje ste.

Prenesite svoje posojilo

Zanimivo: prenos enega ali več posojil. Nato pretvorite več majhnih zneskov v en čisti mesečni znesek. To običajno pomeni, da porabite manj denarja. Dovolite, da vam brezplačno uredimo prenos vašega posojila.

Prej najeti krediti vam niso vedno v prid. Morda plačujete previsoko obrestno mero, medtem ko so obrestne mere trenutno zgodovinsko nizke. Prenesite svoj kredit na nižjo obrestno mero. Vaše prednosti:

 • Prihranite denar: najem enega osebnega posojila je pogosto cenejši od več majhnih posojil.
 • U krijgt meer overzicht omdat u één bedrag iedere maand betaalt.
 • U hebt met Mijn Posojsi.com altijd in één oogopslag inzicht in uw financiën.
 • U profiteert van onze gratis overstapservice.

Katera posojila lahko prenesete v osebno posojilo?

 • Osebno posojilo
 • Flex and Secure posojilo
 • Revolving kredit
 • Dolg na kreditni kartici
 • Dobroimetje za naročilo po pošti
 • Prekoračitev na vaši banki
Spela Google review

Zaprosil za posojilo, predložil dokumente v priročnem orodju za nalaganje in po nekaj dodatnih informacijah je bila pogodba hitro odobrena in znesek posojila je bil v nekaj dneh pripisan na račun. Prijetna postrežba in prijazen osebni stik.

Nasveti za prenos posojila

1. Pozorno si oglejte obrestno mero

Manjša posojila imajo pogosto višjo obrestno mero kot večja posojila. Imate več manjših posojil z visoko obrestno mero? Potem bi bil lahko zanimiv prehod na cenejše posojilo, da bi porabili manj denarja. Obresti so pomemben del prihranka pri skupnih stroških oziroma mesečnih plačilih. Če je nova obrestna mera nižja in preostalo obdobje ostane enako ali se skrajša, je lahko refinanciranje koristno.

2. Preverite, ali lahko odplačujete brez kazni

Dodatnih odplačil ne morete izvesti brez kazni vsakega posojilodajalca. Najprej preverite pogoje svojega posojila in preverite, ali so s prenosom povezani kakršni koli stroški. Če je tako, skrbno izračunajte, ali vam bo prenos koristil. S prenosom boste morda porabili manj denarja.

3. Preverite, če je termin za vas ugoden

Refinanciranje vašega posojila je lahko koristno zaradi nižje obrestne mere. Lahko tudi skrajšate termin. Krajši rok zagotavlja nižje skupne stroške posojila. Obresti plačujete za krajše obdobje in se zato hitreje odplačujejo.

Za posojilo lahko zaprosite na spletu na Posojsi.com!

Ali želite najeti osebno posojilo? Potem vam ni treba zapustiti hiše. Vse uredite sami na spletu. Posojsi.com pomeni poštenost in odprtost. Obveščali vas bomo čim bolj popolno. Ugotovite, ali osebno posojilo ustreza vašemu namenu izposoje ter vaši osebni in finančni situaciji.

Več o Posojsi.com

Zato Posojsi.com

 • Obresti od 4,3 %
 • Dodatna odplačila brez kazni
 • Izračunajte in zaprosite za spletno posojilo
 • Več kot 25 let izkušenj kot posojilodajalec
 • Vedno spletni vpogled v vaš kredit in podatke

Stranke, ki si pri nas izposodijo, nas ocenjujejo z 8,9

Želite se zadolžiti zanesljivo in odgovorno. To lahko storite na Posojsi.com. Smo odgovoren in skrben partner, za katerega je hitra in strankam prijazna storitev samoumevna.

Vse izkušnje strank preberite tukaj