Koliko stane izposoja denarja?

Za posojilo ne zaprosite vsak dan. Posojsi.com zelo dobro razume, da želite natančno vedeti, kje ste in koliko natančno stane izposoja denarja. Opozorilo: Pozor! Izposojanje denarja stane in za to seveda obstaja razlog. Ko si izposodite denar, plačate mesečno vračilo in obresti. Vračilo in obresti so odvisni od številnih elementov; znesek posojila, vrsto posojila in rok trajanja posojila. Ali želite vedeti, koliko stane izposoja denarja v vaši situaciji? S spodnjim orodjem za izračun preprosto izračunajte, koliko denarja stane izposoja denarja pri Posojsi.com. Ste izračunali želeni kredit? Nato zahtevajte neobvezujočo ponudbo. Pri vlogi za posojilo niste zavezani k ničemer.

Kakšni so stroški izposoje denarja?

Stroški osebnega posojila so odvisni od številnih elementov. Znesek zneska posojila, obresti in trajanje posojila (imenovano tudi obdobje). Te tri komponente določajo mesečni znesek in skupne stroške osebnega posojila. Če se odločite za daljši rok, so višji tudi skupni stroški osebnega posojila. Na izposojeni znesek plačujete obresti dlje. S krajšim rokom so torej skupni stroški nižji. Skratka, izberite termin, ki ustreza temu, za kar se želite izposoditi (namen izposoje). In ne izposojajte si dlje, kot je potrebno. Pri Posojsi.com lahko vedno izvedete vmesna odplačila brez kazni. Če imate finančne nepričakovane dobičke, lahko predčasno odplačate brezplačno. Mesečni znesek ostane nespremenjen, rok posojila pa se skrajša. Na koncu plačate manj obresti. Če želite izvedeti več o osebnem posojilu, si oglejte stran Kaj je osebno posojilo.

Stroški posojila Flex in Zeker so odvisni od številnih elementov: zneska kreditnega limita , izbrani mesečni znesek (imenovan tudi odstotek odplačila) in pripadajoče obresti. Ali se odločite za nižji odstotek odplačila? Potem so skupni stroški posojila Flex in Zeker višji. Teoretična doba posojila Flex en Zeker je daljša pri nižjem odstotku odplačila (na primer 1,5 %) kot pri višjem odstotku odplačila (na primer 2 %). Morda je skušnjava izbrati najnižji odstotek odplačila pri posojilu Flex in Zeker, vendar to pomeni, da so skupni stroški višji. Zato se sami odločite, kdaj želite imeti poplačan kredit in izberite temu primeren odstotek vračila. Poleg tega imate s posojilom Flex in Zeker v prvih 24 mesecih možnost dvigniti denar v okviru svojega kreditnega limita. Možnost dviga denarja zagotavlja prilagodljivost. Ko dvignete dodatni denar, se skupni stroški vašega financiranja povečajo. Prepričajte se, da tudi cilj posojila prilagodite svojemu finančnemu položaju. 

Pomembni dejavniki za stroške izposoje denarja

Na skupno ceno posojila vpliva več dejavnikov. Najpomembnejši so: znesek posojila, obresti, rok in možnost odplačila brez kazni. Z veseljem vam razložimo te dejavnike:

1. Znesek posojila

Ko najamete posojilo, izberete znesek posojila. Višji kot je znesek posojila, višji bodo skupni stroški vašega posojila. Vnaprej se odločite, koliko si želite izposoditi in si ne izposodite več, kot je potrebno.

2. Obresti

Stroški obresti so stroški, ki plačajo izposojeni znesek. Nižja kot je vaša obrestna mera, manj stroškov boste plačali za posojilo.

3. Izraz

Pri najemanju posojila je bistvena doba posojila. Trajanje posojila vpliva na višino vašega mesečnega zneska. Če izberete krajši rok, boste samodejno plačali več vračila in obresti na mesec kot pri daljšem roku. Če vaše finančno stanje to dopušča, Posojsi.com priporoča izbiro krajšega roka. Tako boste svoje financiranje odplačali prej in to bo zagotovilo, da bodo vaši skupni stroški nižji, saj boste morali plačati obresti na izposojeni znesek za krajše časovno obdobje.

4. Odplačila brez kazni

Dodatna odplačila vašega financiranja brez kazni so modra, če imate dovolj finančnega prostora za to. Z dodatnimi odplačili brez kazni zagotovite, da boste posojilo odplačali prej. To zmanjša skupne stroške vašega posojila. Pri Posojsi.com so vedno možna dodatna odplačila brez kazni.

Z zgornjim orodjem za izračun lahko preprosto izračunate skupne stroške posojila in zaprosite za posojilo. Bi radi najprej vedeli, koliko si lahko izposodite? Nato preprosto izračunajte, koliko si lahko izposodite prek ‘koliko si lahko izposodim&rsquo ; orodje za izračun.

Izposojanje denarja stane, zdaj in v prihodnosti

Izposoja denarja stane, zato se ne odločite preprosto za financiranje. To je dolgoročna finančna odgovornost in obveznost. Zato z orodjem za izračun »koliko si lahko izposodim« vnaprej določite, koliko denarja si želite izposoditi, in izberite financiranje, ki ustreza vašim željam, osebnemu in finančnemu stanju, zdaj in v prihodnosti. Vprašanja, ki si jih postavite, preden najamete posojilo: Kakšni so skupni stroški posojila? Koliko plačujem na mesec za posojilo? Ali lahko to plačujem mesečno zdaj in v prihodnje? Vaša situacija bo morda čez tri leta videti zelo drugačna, kot je zdaj. Rojstvo otroka, polovični delovni čas ali upokojitev so življenjski dogodki, ki vplivajo na vaš osebni in finančni položaj. Zato ne glejte le, koliko vas posojilo stane v tem trenutku, ampak upoštevajte tudi prihodnost. Čez tri leta boste še vedno sposobni nositi enaka finančna bremena kot zdaj.

10 razlogov za izposojo denarja pri Posojsi.com

Izposojanje denarja ni nekaj, kar počnete vsak dan. Zato morate pred najemom posojila natančno vedeti, kje ste. Posojsi.com je pošten in jasen glede izposojanja denarja. Brez skritih stroškov ali presenečenj, ampak jasni pogoji. Poleg tega lahko pri Posojsi.com vedno odplačujete brez kazni, tako pogosto in kolikor želite. Želite izvedeti več o Posojsi.com? Tukaj preberite 10 prednosti izposojanja denarja pri Posojsi.com.

Zato je Posojsi.com

  • Popolnoma prek spleta se prijavite za financiranje
  • Dodatna odplačila brez kazni
  • Obresti od 4,3 %
  • Več kot 25 let izkušenj kot posojilodajalec
  • Vedno spletni vpogled v vaše podatke

Stranke so nas ocenile z 8,9

Želite se zadolžiti zanesljivo in odgovorno. To lahko storite na Posojsi.com. Smo odgovoren in skrben partner, za katerega je hitra in strankam prijazna storitev samoumevna.

Vse izkušnje strank preberite tukaj