Let op! Geld lenen kost geld

Kako poteka izposoja denarja pri Posojsi.com?

1. Določite, katero obliko posojila želite

Na spletni strani Posojsi.com boste našli vse informacije o različnih vrstah kreditov, in sicer Flex , Osebni kredit , Osebni kredit za starejše in Osebni kredit za podjetnike . Tukaj določite  , kateri kredit je za vas najbolj primeren.

2. Zaprosite za posojilo na spletu

Ko izberete obliko posojila in znesek, lahko takoj oddate vlogo na spletu . Za čim hitrejšo izpolnitev vloge imejte pri roki naslednje podatke: svoje osebne podatke, podatke o plači (na plačilni listi) in stanovanjske stroške (na bančnem izpisku). Te podatke lahko zahteva tudi vaš partner.

3. Takoj boste prejeli ponudbo

Po vnosu vaših podatkov boste takoj prejeli ponudbo. To lahko natisnete in preberete vse v prostem času. To je citat, zato niste ničemur zavezani.

4. Podpišite ponudbo

Vas citat pritegne? Nato lahko ponudbo digitalno podpišete . Prijavite se v svojo banko (verifikacija) in se prijavite prek svojega bančnega okolja. Nato se ustvari elektronski podpis in dokument se digitalno podpiše. Elektronski podpis je pravno enako veljaven kot lastnoročni podpis. Pred podpisom ponudbe vedno preverite, ali so vaši podatki pravilni.

Za vse druge dokumente boste prejeli e-pošto s povezavo do vaše osebne spletne strani. Tam natančno navedemo, kateri dokumenti so potrebni za dokončno presojo vloge.

Ali raje pošljete dokumente po pošti? Seveda je tudi to možno. Obdelava vaše zahteve bo trajala nekoliko dlje. Pošlji na: Posojsi.com, številka za odgovor 13035, 5200 VE 's-Hertogenbosch. Žig ni potreben.

5. Posojsi.com bo vašo prijavo dokončno ocenil

Na podlagi vaše prijave in predloženih dokumentov bomo vašo prijavo ponovno pregledali na podlagi naših meril za ocenjevanje. Med drugim preverimo, ali izpolnjujete vse pogoje za odgovorno kreditiranje.

6. Posojsi.com vam nakaže denar

V najkrajšem možnem času po končni oceni vas bomo obvestili o rezultatih in nakazali denar na vaš TRR. Če ste pravilno vrnili vse zahtevane dokumente, je to mogoče urediti v nekaj dneh.

Če imate med tem celotnim postopkom kakršna koli vprašanja, so vam naši zaposleni pripravljeni pomagati. Pokličite 073 - 646 25 56.

7. Spremembe osebnega položaja

Pri Posojsi.com menimo, da je pomembno, da vaše posojilo ustreza vaši osebni in finančni situaciji. Če se vaše finančno stanje v prihodnosti spremeni,  nas kontaktirajte  . Po potrebi bomo skupaj z vami našli rešitev, ki bo ustrezala vaši novi finančni situaciji.