Koliko si lahko izposodim? Preprosto izračunajte

Spodnje orodje za izračun Posojsi.com vam nakazuje najvišji znesek, ki si ga lahko izposodite. Ta indikacija temelji na številnih osnovnih podatkih. V vašo končno vlogo bomo vključili dodatne informacije (kot so stroški avtomobila in pokojninske premije), ki vplivajo na vaš najvišji znesek posojila. Posojsi.com zagotovi želeni znesek posojila samo, če je to v vaši situaciji upravičeno. Iz spodnje navedbe vašega največjega posojila ne morete pridobiti nobenih pravic.

Vnesite svoje podatke in izračunajte, koliko si lahko izposodite:

i

Ugotovite, koliko si lahko izposodite, in to zavestno

Morda se sprašujete: kolikšen je najvišji znesek, ki si ga lahko izposodim? Če želite najeti posojilo, ne glejte samo na največji znesek, ki si ga lahko izposodite. Dobro premislite, koliko v resnici potrebujete, saj izposoja denarja stane. Obresti in odplačila morate plačati ves čas trajanja posojila. Morda vas bo mikalo izposoditi več, kot potrebujete, vendar bo odplačevanje posojila trajalo dlje in plačali boste več obresti. Koliko si izposodite, vpliva na obresti, ki jih plačate. Posojilo je finančna odgovornost in obveznost. Navedbo največjega posojila uporabite predvsem zato, da dobite predstavo o tem, ali je posojilo, ki ga imate v mislih, dejansko izvedljivo.

Izberite posojilo, ki ustreza vašim željam, osebnemu in finančnemu položaju, zdaj in v prihodnosti. Vaša situacija se lahko spremeni. Rojstvo otroka, polovični delovni čas ali upokojitev so življenjski dogodki, ki vplivajo na vaš osebni in finančni položaj. Zato ne glejte le, koliko vas posojilo stane v tem trenutku, ampak upoštevajte tudi prihodnost. Še vedno morate biti sposobni izpolniti enake finančne obveznosti v prihodnosti, zato imejte to v mislih, čeprav poznate največji znesek denarja, ki si ga lahko izposodite glede na vaš trenutni položaj.

Imamo 10 razlogov za izposojo denarja pri Posojsi.com naveden tukaj za vas.

Kakšna je razlika med tem, kaj si lahko izposodim in koliko si lahko izposodim?

Pri Posojsi.com ‘kaj si lahko izposodim?’ enako kot ‘koliko si lahko izposodim’. Z zgornjim orodjem za izračun Posojsi.com lahko enostavno izračunate največji znesek, ki si ga lahko izposodite pri Posojsi.com. To se imenuje tudi vaša posojilna sposobnost ali največje posojilo. Koliko si lahko izposodite, je odvisno od različnih dejavnikov, kot sta vaš osebni in finančni položaj. Posojsi.com pri tem izračunu upošteva številne pomembne dejavnike. Upoštevajte, da je ta izračun ocena. Šele ko zahtevate ponudbo, bo Posojsi.com zahteval več informacij za še bolj natančno določitev te sposobnosti izposoje. Posojsi.com naredi vse to, da prepreči prekomerno kreditiranje in zagotovi odgovorno posojilo za vašo situacijo. Kliknite tukaj, da izračunate svoje posojilo in zahtevate neobvezujočo ponudbo.

Kakšno posojilo vam ustreza moj situacijo?

Izbira vrste posojila, osebno posojilo ali posojilo Flex in Zeker, je odvisna od vaše situacije, za kaj si želite izposoditi denar (namen porabe) in koliko ga potrebujete.

 Osebno posojilo je primerno, ko želite denar zapraviti naenkrat, na primer za nov avto ali kuhinja. Osebno posojilo se nanaša na en fiksni znesek. Želeni znesek posojila se naenkrat položi na vaš račun in mesečno odplačujete fiksen znesek (sestavljen iz obresti in vračila). Fiksne so tudi obresti za osebno posojilo. To pomeni, da se obrestna mera med trajanjem (imenovanim tudi obdobjem) posojila ne spremeni. Določen je tudi rok za osebno posojilo. Točno veste, kdaj ste posojilo odplačali.

Pri posojilu Flex and Zeker se strinjate z zneskom posojila (kreditni limit) . Do tega zneska lahko po lastni presoji dvignete in odplačate denar v prvih 24 mesecih. Kreditni limit lahko dvignete naenkrat ali po delih. Plačate samo obresti na znesek, ki ste ga dvignili. Obrestna mera je fiksna, rok pa spremenljiv. Vendar rok ne presega 120 mesecev. Zaradi dviga gotovine lahko traja dlje, da odplačate posojilo.

Če lahko najamete posojilo, je dobro, da preberete o razlikah. Ta pregled vam lahko pomaga pri izbiri. Našli boste podrobno razlago razlik med osebnim posojilom ter posojilom Flex in Zeker.

Zato je Posojsi.com

  • Obresti od 4,3 %
  • Visoka ocena strank
  • Dodatna odplačila so brez kazni
  • Izračunajte na spletu: koliko si lahko izposodim?
  • Več kot 25 let izkušenj kot posojilodajalec
  • Vedno spletni vpogled v vaš kredit in podatke

Stranke, ki se pri nas izposojajo, nas ocenjujejo z 8,9

Želite se zadolžiti zanesljivo in odgovorno. To lahko storite na Posojsi.com. Smo odgovoren in skrben partner, za katerega je hitra in strankam prijazna storitev samoumevna.

Vse izkušnje strank preberite tukaj